Blommenholm vel

Bidra i vellet

Ønskede bidrag:

Det er alltid svært hyggelig at det dukker opp mange på årsmøtet, men vi håper at enda flere holder av dagen i kalenderen. Årsmøtet holdes som oftest en tirsdag i mars.

Engasjement i vellets saker har vi alltid bruk for og vi setter pris på om du vil være med i styret.

En av vellets mange oppgaver er å holde stikkveier og trapper i stand. Vi setter pris på om både naboer som bor rett inntil stikkveiene og alle andre blommenholmere som vil ferdes til fots tar i et tak. Det gjelder å beskjære lurvete vekster, måke, strø og salte på vinteren og aller viktigst ferdes på stiene.

Bruk Blommenholm. Vi håper å se enda flere som tar ben og sykkel fatt i hverdagen. Nyt de kulturhistoriske stedene og skiltene og smil til kjente og ukjente naboer som du treffer på din vei.

Hold det trivelig omkring deg. Ingen er tjent med søppel eller hundebæsj langs veiene. Så alle oppfordres til å ta med seg sitt hjem og ser man noe i grøften utenfor egen tomt er det flott om man hiver det i egen kasse.

Kan du noe som du tror de andre beboerne har lyst til å lære mer om? F.eks. beskjæring av trær, lokalhistorie om akkurat ditt hjørne av Blommenholm eller dyrelivet her i traktene, så hold et innlegg eller inviter til kurs. Det blir i din egen regi, men vellet vil bistå med å spre informasjonen.

Har gatelyset gått så meld det inn på Hafslunds mørke veilys

Står en bil feilparkert, det er store hull i veien  eller lignende problemer så gå inn på fiksgatami.no og meld i fra