Blommenholm vel

Mange unike tilbud på Sjøholmen

Velets utsendte medarbeidere har vært så heldige å få møte Kristine Lie Fjørstad (bildet er tatt på Sanseloftet) og fått et lite innblikk i hva som kommer 22. september når huset åpnes for besøkende. Og vi ble imponerte!

Bygningen er totalrenovert av kommunen for flere millioner kroner, og Sjøholmenjentene (som de kaller seg selv, Kristine, Bjørg og Mette) viser et sterkt engasjement og stort pågangsmot.

Et positivt tilskudd i området vårt

Sjøholmen ligger innenfor velets grenser. I skrivende stund gjenstår noe praktisk arbeid fram til åpningsdagen, hvor ordføreren kommer og klipper snoren kl. 16.  Vis din interesse for arrangementet på Facebook.

Huset med kafe og barnekunsthus vil være åpent for alle, og i tillegg er det mulig å komme inn i sanseloftet, og være med på andre aktiviteter for barn og voksne i alle aldre, utstillinger, konserter etc. Du har kanskje allerede hørt nyss om undervannskulpturparken av kunstneren Jason Taylor?  Her kan du fridykke, og etterhvert oppleve skulpturene fra kano med glassbunn.

Besøk stedet alle dager utenom mandager

Foruten den fantastisk beliggenhet ved sjøen, vil du finne et hav av tilbud ved å gå inn på deres sider og sjekke programmet. Du kan også komme for bare å se deg rundt, eller ta en kopp kaffe på kafeen, som drives av restaurantkjeden Sult. I tillegg vil det bli muligheter å leie selskapslokaler. Åpningstidene er tirsdag til søndag, og klokkeslettene finner du her.

Del informasjonen med andre og gå inn på Sjoholmen.com og se mer informasjon om tilbudene.

Sjøholmenjentene ønsker deg hjertelig velkommen fra og med den 22. september!

Skrevet av Morten Østby-Deglum

Det arbeides rundt nyoppusset bygg på spreng fram til åpningen lørdag 22. september
«Vi skal først og fremst være til for barna og gi dem  opplevelser utenom det vanlige» forteller Kristine (daglig leder) Her med skreddersydde armbånd for å komme inn på sanseloftet.
8 kunstnere vil ha sine velutstyrte atelierer her i 2. etg.
Ved åpningen vil det være en barnekunstutstilling i inngangspartiet. Utstillingene vil skifte.
Charles Jensen (velformann) beundrer gamle familiebilder fra Mustads tid på Sjøholmen. Denne samlingen finnes innerst i Sanseloftet, og er et fin fortelling også om vellets historie.
Kristine viser noe av Sanseloftet, her i dagslys, men dette kommer til å oppleves mer spennende når det åpner!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *