Blommenholm vel

Mulig forsinkelse på kvistinnsamlingen

Vellet har vært i kontakt med leverandør for kvistinnsamlingen og bedt om oppdatert informasjon om innsamlingen, i og med at ikke noe er hentet pr. mandag 3. mai. Dette er svaret fra daglig leder i Renova:

Hei,

Dette er et litt standarisert svar, til velforeninger som spør om fremdriften for hageavfallinnsamlingene.

  1. Siden mange har hatt svært god tid hjemme de siste seks ukene, grunnet korona, så ser vi at det i de fleste vellene er adskillig mer hageavfall enn det pleier å være. Dette gjør at vi bruker mer tid enn planlagt på hvert vel. Dette igjen har forskjøvet oppstartsdato for en del vel.
  2. Vi har også hatt en del ansatte i 14-dagers korona-karantene etter at de kom tilbake fra ferie i utlandet, etter påske. Dette har gjort at vi har hatt litt færre mannskaper enn normalt frem til nå, men fra torsdag 7. mai er alle mann ferdige med karantenen, så da øker vi innsamlingstakten enda mer.
  3. Vi kjører hver dag med 3-4 komprimatorbiler og 9-12 mann bare med hageavfallinnsamling, så det hentes mye pr. dag. Men på den annen side er det mange vel og mye å hente.

Vi står på alt vi kan for å få hentet alt i god tid før 17. mai, men håper dere har forståelse for at det i disse korona-tider er litt andre forhold enn normalt, som over nevnt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *