Blommenholm vel

Innspill til ny trafikksikkerhetsplan

Bærum kommune har behandlet mange forslag til bedre trafikksikkerhet, som grunnlag for ny trafikksikkerhetsplan for 2020-2023. I tabellen i denne artikkelen kan du bla deg fram til «Blommenholm skole» og se innspillene og svaret som kommunen har gitt. Innspillene er meldt inn av FAU ved skolen, og flere av innspillene er også på agendaen til vellet.

Se hele artikkelen som Budstikka har gjort om temaet.

One thought on “Innspill til ny trafikksikkerhetsplan

  1. Arne Skaven

    1. Krysset Anthon Walles vei / Homans vei er farlig pga smal vei, dårlig sikt og generelt altfor høy hastighet. Tiltak: utvide veien i trekanten slik at det biler plass til fortau. Lage fartsdumper i Anthon Walles vei.

    2. Anthon Walles vei er altfor smal til å være parkeringsområde. Sett opp forbudskilt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *