Blommenholm vel

Forsinkelse i kvistinnsamlingen

Dessverre er det i år også problemer hos leverandøren for innsamlingen av Hageavfall. Det kan tyde på at all innsamling ikke er ferdig til 17. mai, men at de prioriterer større veier og skoleområder. Se vedlagte melding.

2 thoughts on “Forsinkelse i kvistinnsamlingen

 1. Susanne Swegen

  Hei, det var leit at det i år igjen lå masse hageavfall i veien hvores på 17:e mai,
  men har forståelse for den perioden vi er inne i.

  Men det hadde vært fint om dere kunne gjort Renova oppmerksom på at vi har nedleggelse av fiber akkurat nå i Sverrestien, og da ligger dette hageavfallet i veien for de når de skall grave, og må flyttes på hele tiden, hvilket innebær rester av kvister overalt, det skaper og problem når de skall asfaltere.

  Mvh Susanne

  1. Morten Østby-Deglum Post author

   Hei Susanne, takk for innspillet, det overbringes formannen i vellet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *