Blommenholm vel

Mangler ved oppussingen av Blommenholm stasjon

Ida Hansen ble overrasket da hun måtte bære barnevognen opp trappene på Blommenholm stasjon når hun og familien skulle på museumsbesøk i hovedstaden.

Bilde fra Budstikka 20. oktober 2021: Ida Hansen ble overrasket da hun måtte bære barnevognen opp trappene på Blommenholm stasjon når hun og familien skulle på museumsbesøk i hovedstaden. FOTO: TRINE JØDAL

Oppussingen av jernbanestasjonen på Blommenholm gjør stasjonen finere, men dessverre har ikke Bane Nor og Jernbaneverket prioritert universell utforming. Vellet har i lengre tid engasjert seg for dette, men ikke lykkes i å nå fram.

Les mer om saken under menyvalget «Saker» på nettsidene våre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *