Blommenholm vel

Gave til Blommenholm Skole

Blommenholm Vel gir 20 000 kroner til Blommenholm Skole. Med jevne mellomrom gir vellet et bidrag til skolen. Overrekkelsen ble gjort av formann Charles Jensen og forretningsfører Kjetil Høydahl til rektor Håkon Brekkhus.

Bildet viser overrekkelsen av en gavesjekk fra vellet til rektor Håkon Brekkus (i midten). Charles Jensen t.v og Kjetil Høydahl (t.h). (Bildet i bakgrunnen er forøvrig tidligere gitt av vellet)

Skolen ønsket å bruke pengene på et PA-anlegg, da dette har vært et stort ønske til forskjellige anledninger. Vellet kjøpte anlegget for skolen og ga det til rektor sist fredag. Rektor forteller at det vil bli første gang bli brukt på et arrangement nå før vinterferien. Et PA-anlegg er et «flyttbart» musikkanlegg med mikrofon som kan brukes til sang og musikkarrangementer og ikke minst til 17. mai taler på skolen. Brekkhus ga uttrykk for stor takknemlighet for gaven, og forteller at formålet ikke kan dekkes av skolens budsjettmidler.

Rektor Håkon Brekkhus viser fornøyd PA-anlegget før det er pakket ut og montert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *