Blommenholm vel

Viken Fiber graver til våren

Følgende informasjon er sendt medlemmer på e-post 4. januar 2022:

Kjære medlemmer,

Som dere kan se av nedenstående kopi så fikk jeg en gledelig melding fra Viken Fiber i dag! De bygger ut fiber i det gjenstående området! Dersom du bor i de aktuelle veiene så kan du ta direkte kontakt med Viken Fiber for å melde din interesse.  Viken fiber graver fiberkablene helt frem til husveggen.  De vil fortsette gravingen så snart telen er ute av jorden.

Vennlig hilsen,

Charles Jensen
Formann Blommenholm Vel

Kopi av mail fra Viken Fiber:

«Hei Charles, 

Vi i Viken Fiber har bestemt oss for å fullføre prosjektet slik det var forespeilet og vil da grave til Sjøveien,Tomtestubben,Flyinnveien og Gamle Drammensveien selvom Homenet har valgt å trekke seg ut. 

Jeg kommer til å ta en runde på dør, men for dem som ikke er hjemme så kan jeg kontaktes på 47 22 66 25 eller Kim.Eriksen@nimbus.no for tegning av kontrakt.

Med vennlig hilsen 

Kim Eriksen

Områdeansvarlig» 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *