Blommenholm vel

Vår gode nabo fyller 100 år

Høvik Verk vel har 100-årsjubileum i år. De skal feire seg selv med både fest og bokutgivelse. Boken heter «Høvik Verk vel 1915-2015. Et lokalmiljø gjennom 100 år». Den vil fra mandag 24. august være til salgs hos Høvik bokhandel.

Høvik Verk hadde stor betydning for mange blommenholmere. Flere av dem som arbeidet ved verket bodde på Blommenholm og mange har selvfølgelig også hatt både primuser, lamper (Høvik lys) eller pressglasskåler produsert ved verket. I dag er området et av de vakreste turstedene vi har i nærheten — rett ved sjøen og med store skoger. Fra Blommenholm er det bare å følge Kyststien bortover langs vannet, for å komme seg til Høvik Verk. Blommenholm vel gratulerer nabovellet med jubileet og regner med at mange er interessert i å lese boken. Den er formgitt av Munch design, et byrå som holder til på Blommenholm, og som designet vår jublileumsbok «Blommenholm i 100 år» (kan fremdeles kjøpes fra formann Charles Jensen).

Kritikk i Budstikka