Blommenholm vel

Status: E-18 og Homenet fiber

Kjære medlem i Blommenholm Vel

Vedlagt finner dere informasjon mottatt i dag fra Statens Vegvesen angående inngrep som utbyggingen vil føre med seg i oppstartsfasen.

Jeg vil også opplyse om at Vellets styre er i dialog med Homenet, deres underleverandør Netel og kommunen angående utbygging av fibernett på Blommenholm. Kommunen har i utgangspunktet satt som krav at utbygger skulle reasfaltere alle veiene etter at «sporene» hvor kablene blir lagt i asfalten er fylt igjen.  Dette vil medføre at prosjektet ikke blir lønnsomt for utbygger.  Utbygger er nå i dialog med kommunen for å finne en økonomisk forsvarlig løsning. Vellet vil be kommunen om fortgang i denne saken, særlig med tanke på at Telenor nedmonterer kobbernettet og den økte bruken av hjemmekontor samt økningen av strømmetjenester.

Vennlig hilsen,

Charles Jensen

Formann Blommenholm Vel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *