Blommenholm vel

Om Blommenholm stasjon og fiber

Kjære medlemmer,

Som mange av dere har sett så er det store byggearbeider i gang på Blommenholm Stasjon. Vellet har dessverre ikke mottatt noe forhåndsinformasjon om dette arbeidet. Jeg har i dag snakket med prosjektansvarlig og kan gi følgende informasjon;

Stasjonen vil åpne den 9.august når trafikken kommer i gang igjen på Drammensbanen. Byggearbeidene som innebærer en oppgradering av kulverten, nytt perrongbygg og nytt inngangsparti vil pågå ut september. Det vil være en del midlertidige installasjoner av lys etc. i anleggsperioden etter 9.august, men togene vil gå som normalt.

Når det gjelder bredbåndsutbyggingen så vil den etter de siste opplysningene vi har mottatt, starte i midten av august og holde på i ca. 1,5 mnd.

Viken Fiber er pålagt å følge samme utbyggingsplan som den Homenet endelig har fått godkjent.  Vellet arbeider for tiden med å legge til rette for et sted og plassere anleggsmaskinene slik at disse ikke fører til trafikkfarlige situasjoner utenom den tiden de er i aksjon. Beboere med eiendommer hvor utbyggerne har planlagt og krysse private veier etc. vil bli kontaktet av graveentrepenør NETEL for forhåndsgodkjennelse.

Med sommerlig hilsen,

Charles Jensen

Formann Blommenholm Vel

(Denne meldingen er sendt medlemmer som har registrert sin e-postadresse)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *