Blommenholm vel

Festligheter 6. juni — Sjøvei-tunnelen er åpen!

Endelig har Blommenholm fått igjen forbindelsen mellom Bjerkåsen og Sjøveien. Gående, syklende og joggende kan nyteden nye gangkulverten under jernbanelinjen. Storartet åpning med brask og bram. Varaordfører Ole Kristian Udnes klippet båndet 6. juni og barn og voksne jublet!

Viktig oppfordring til alle …

Dersom barna kjøres til gangkulverten må farlige situasjoner unngås! Allerede har det blitt observert foreldre som slipper av og rygger eller snur i blindveien inn til gangkulverten. Dette skaper farlige situasjoner for skolebarna. Om barna må kjøres så må de slippes av i Homans vei. Tenk på alle barn når dine barn kjøres til skolen.

IMGP2329

Velformann Charles Jensen holder tale.

IMGP2347

Ole Kristian Udnes holder også tale.

IMGP2359

Snoren er klippet og gangkulverten er offisielt åpnet!

 

Foto: Øystein Sverre og Atle Skattebøl