Blommenholm vel

Det blir kildesortering av matavfall

Vi skal visst sortere ut matavfall. Når det trer i kraft og om det er beste løsning vites ikke. På kommunens nettside og i budstikka.no kan du lese hvor langt formannskapet har kommet i planlegging og avgjørelser. Webredaktøren frakter i disse dager grønne poser over grensen til Oslo.  Det kjennes litt på kanten ut å stjele plass i Oslo-søppelen, men deilig å vite at bananskall, kaffegrut og annet skrell og skrull får leve lenger som miljøvennlig drivstoff. Innimellom tar jeg bussen i Oslo og ser for meg at klementinskallet vi hev for noen uker siden får meg frem i byens gater.

Likevel skal det bli fint om Bærums egne busser begynner å dure omkring på brødsmuler og fiskeskinn. Det er ikke like eksotisk å gå rett ut i egen avfallsdunk med den grønne posen, men mine venner blir nok glade for å slippe å ha den med seg når de skal tilbake over den magiske grensen.

Bærum veldforbund har sendt inn en høring på vegne av vellene i Bærum. Last ned uttalelsen om renovasjon: Bærum_velforbund_uttalelse_renovasjon_juni_2014